Mirac Kültür Merkezi toplumun her yaş gurubu ile ilgili programlarına devam ediyor. Üçüncü yılını dolduran Mirac Çocuk Kulübü 04-06 yaş gurubu çocuklara yönelik faaliyetleri bunlardan biri. Mirac Gençlik Kulübü, Hanımlar Komisyonu ve Yetişkinlerle ilgili faaliyetlerin yanı sıra yürütülen 04-06 yaş çocuklarla ilgili faaliyetler göz dolduruyor.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan hoca hanımlar “Müslüman sorumlu insandır. Müminlerin sorumluluk alanının ilkini şüphesiz ki çocukları oluşturmaktadır. Çocuklarımız geleceğimizdir. Onların karınlarını tok sırtlarını pek yapmak görevimiz olduğu gibi kafa ve kalplerini de doyurmak önceliklerimiz arasında olmalıdır. Öyle ki bir kırmızı gülün bakımına gösterdiğimiz itina gibi çocuklarımızın ahlaki değerler içerisinde yetişmesi için en az kırmızı gül hassasiyeti içerisinde onlarla ilgilenmek zorundayız. Bunun için 04-06 yaş Çocuk Kulübü Programımızın ilk hedefi yavrularımızı televizyon ve sokakların olumsuz etkilerinden korumaktır. Ayrıca ahlak, edep, davranış kuralları ve el becerileri, yazma, boyama, beslenme ve diğer etkinlikler bu program içerisinde yer almaktadır. Anne şefkati içerisinde yürütülen bu çalışmalara gönül ister ki bütün yavrularımız katılsın. Ancak üzülerek ifade edelim ki kontenjanımız sınırlıdır. Bizimle tanışmak isteyen velilerimiz ellerini çabuk tutmalıdır. Çünkü kayıtlarımız sınırlıdır. Unutmayalım çocuklarımızı biz eğitmeliyiz. Biz eğitmezsek onları televizyon, sokak vd. etkenler eğitir.”

Etkinliklere katılacak çocuklar 04-06 yaş grubu arasında olacaktır. Etkinlikler 19 Eylül 2011 günü başlayıp 15 Haziran 2012 günü son bulacaktır. Geniş bilgi için bizzat gelerek veya telefon ile bilgi alınabilir.

ADRES: MİRAC KÜLTÜR MERKEZİ TALAS CAD. SEYİT BURHANEDDİN BULVARI PAPUCCU SÜREL APT. NO:34 KAT: 2/3 (MAYA GÖZ ÖNÜ) MELİKGAZİ / KAYSERİ

TLF: (0 352) 221 46 80 & 0 507 282 2494